Louise Julin

Årsresumé #2

Kategori: DAILY

Gjorde du något 2012 som du aldrig gjort förr, någon som kanske var oväntat?
Jag konfronterade en av mina störstar rädslor och källor till att jag mår dåligt. Tog tag i problemet och krigade mig igenom det, trots att jag har en lång väg kvar och det ännu inte är över så lät jag mig själv komma ur min comfort zone och göra någonting åt problemet.
 
Vilka länder besökte du?
Turkiet och Finland
 
Turkiet 
 
Vilka är din bästa minnen från året? 
Studentkryssningen, studentresan, studentvecka, allt som har med studenten att göra. Peace and Love festivalen, fått uppleva så galet mycket bra artister och band. 

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2012?
Bland annat..

De bästa nya människorna du träffade?
Ingen av dom i min hemstad, ingen i real life. Har däremot träffar massviss med underbart härliga och snälla människor via twitter. Människor som jag anser vara mina vänner och som jag faktiskt kan prata med.

Vilka artister/band har du sett live i år?
Mando Diao, Caligola, Mumford & Sons, Rihanna, Lars Winnerbäck, Magnus Uggla, Skrillex, Kent, Billy Idol, Hoffmaestro & Chraa, Mac Miller, Melissa Horn, Stephen Marley, Timbuktu, Veronica Maggio (featuring Petter och Daniel Adams-Ray), Christina Perri, Maria Mena, Dennis Camitz. 
 
Några dåliga saker som hänt i år?
Jag har förlorat ett par vänner, känt mig mer och mer deprimerad.
 
Detta var året då..
Jag drev ett (UF) företag, åkte på studentresa, klarade av att spara en större summa pengar, åkte utomlands själv med vänner, tog studenten och fick mitt första jobb. Det var också året då jag upplevt att jag varit mer och mer deprimerad, gråtit mer, mått allmänt dåligt oftare (som jag nämnde ovanför).
 
Största förändringen i din omgivning?
Inse att jag blir vuxen. Det är dags att växa upp på riktigt och skaffa sig ett jobb, ta mer ansvar och försörja sig själv.
 
Bild på dig i början och slutet av året:
Februari 2012
 
December 2012

Kommentarer


Kommentera inlägget här: